Verzekeringskaarten

Voordat u een verzekering afsluit is het belangrijk om te weten waarvoor u precies bent verzekerd. Een globaal overzicht vindt u in de verzekeringskaarten.

In deze verzekeringskaarten vindt u praktische en objectieve informatie over de verzekeringsproducten. Verzekeringskaarten zijn uitsluitend informatief. U kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen.

Met behulp van de verzekeringskaarten kunt eenvoudig inzien of u de juiste verzekering heeft afgesloten. Tevens helpt de verzekeringskaart u bij het vergelijken van de betreffende verzekering tussen de diverse aanbieders in Nederland.

De volledige informatie omtrent uw verzekeringen vindt u in de polisvoorwaarden die behoren bij uw verzekeringsovereenkomst. 

De verzekeraars bieden de meeste recente versie van de verzekeringskaarten altijd aan via hun eigen website. 

Onderstaand treft u een lijst met veel voorkomende verzekeraars. Door op de betreffende verzekeraar te klikken gaat u rechtstreeks naar de website van de betreffende verzekeraar. U vindt op die website de verzekeringskaart. 

Staat uw verzekeraar hier niet tussen, gaat u dan rechtstreeks naar de website van uw verzekeraar. 

Let op: U verlaat onze website en gaat rechtstreeks naar de website van de betreffende verzekeraar. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud op die betreffende website.