Over ons

Jan van der Velde Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief advies op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

De persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Doordat Jan van der Velde Assurantiën onafhankelijk is, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten te kiezen voor optimale prijs- /kwaliteitverhouding. Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en de tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Wenst u hulp bij het kiezen van de juiste verzekeringsmaatschappij en een product? Wij helpen u graag verder. Voor u prettig, want zo heeft u persoonlijk contact met uw eigen adviseur en hoeft u niet steeds uw gegevens te overleggen en te bespreken met verschillende personen. Zeker voor de toekomst is het prettig wanneer uw verzekeringsadviseur al op de hoogte is van uw persoonlijk situatie.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Erica. Voor een persoonlijk gesprek bij u thuis kunt u contact met ons opnemen.